Rikke Lykke. Foto: Lizette Kabre

Rikke Lykke forlader Ejendomdanmarks bestyrelse efter “tillidsbrud”

Rikke Lykke er efter fem års medlemskab ikke længere en del af Ejendomdanmarks bestyrelse. Den administrerende direktør har sagt farvel og tak efter det, der beskrives som “et tillidsbrud”.

Sagen, der udløste bruddet, er beskrevet i en intern mail, som er sendt rundt til de ansatte i Deas Group. Estate Media erfarer, at Ejendomdanmark angiveligt skulle have benyttet sig af Deas’ brevpapir i en henvendelse til en række ejendomsejere i et forsøg på at få udleveret ejendomsdata.

Peter Stenholm, der er adm. direktør i Ejendomdanmark, vil ikke gå i detaljer med, hvad der præcis er foregået. Han siger om sagen:

– Ejendomdanmarks medlemmer er de vigtigste for os. Derfor tager vi samarbejdet med dem meget alvorligt, om end vi ikke kan kommentere på detaljerne i den konkrete sag. Vi betragter den dog som isoleret hændelse, som ikke involverer databrud. Det er en uacceptabel hændelse, som ikke harmonerer med EjendomDanmarks værdier eller samarbejdsmetoder i forhold til medlemmer og samarbejdspartnere. Jeg kan oplyse, at vi omgående har håndteret sagen internt, og at vi har afskediget en medarbejder.

Peter Stenholm understreger også, at han har undskyldt over for Deas, og at han er i dialog med Deas “med den integritet og ordentlighed, der kan og skal kendetegne EjendomDanmark”.

Camille Berner, der er Vice President of Marketing & Communications i Deas Group, ønsker ikke at bidrage til historien.

– Vi ønsker ikke at kommentere en verserende sag, siger hun.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder