Bymosegårdsvej 11, Helsinge. Foto: Google Streetview.

Hotel- og kursuscentret Bymose Hegn solgt for 25 millioner kr.

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens mest spektakulære handel er salget af hotel- og konferencecenteret Bymose Hegn, som ligger i Nordsjælland. Det er ejendommens ejer, Pindstrupfonden, som har solgt bygningerne for 25 millioner kr. til Ejendomsselskabet Danske Hoteller.

Den største handel på listen er salget af en detailejendom i Nordjylland, som huser en Elgiganten-butik. Det er ejendomsfirmaet Ejendomselskabet DP Retail som har solgt bygningen for knap 47,7 milloner kr. til kommanditselskabet Jysk Detail, Østerbakken II, der er stiftet af ejendomsinvesteringsselskabet Blue Capital.

Dagens handelsliste:

Østerbakken 99, 7700 Thisted (47.744.000 DKK)
Køber K/S Jysk Detail, Østerbakken II
Sælger Ejendomsselskabet DP Retail P/S
Bymosegårdsvej 8, 3200 Helsinge (25.000.000 DKK)
Køber EJENDOMSSELSKABET DANSKE HOTELLER ApS
Sælger Pindstrup Fonden

Se alle transaktionslister fra Resights her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder