Kenneth Dreyer Andersen, afdelingschef for Project Management i Norden for CBRE. Foto: CBRE

CBRE ansætter ny nordisk chef for projektledelse

Rådgiver- og mæglervirksomheden CBRE vil genre udbygge sin forretning inden for projektledelse og har derfor ansat Kenneth Dreyer Andersen som ny afdelingschef for Project Management i Norden.

Kenneth Dreyer Andersen kommer fra ingeniørrådgivningsvirksomheden Emcon og har tidligere arbejdet for transportvirksomheden DSV og discountkæden Lidl – begge gange med afstikkere til til deres amerikanske afdelinger.

Hos CBRE bliver opgaven  at varetage og udbygge projektledelsesopgaveporteføljen i Norden, fortæller adm. direktør for CBRE Danmark, Per Weinreich.

– Kenneth har stor erfaring med flere interessante og succesfulde projekter bag sig. Vi ser frem til en stærk ledelse af Project Management i både Danmark og i Norden, og afdelingens fortsatte udvikling og primære bindeled mellem de to CBRE-selskaber i Danmark, Advisory og Facility Management.

Læs også: CBRE’s facility management-afdeling skal stå for teknisk drift i Illum





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder