Anne Marie Oksen er adm. direktør i CEJ Ejendomme.

Kundevækst får CEJ Ejendomsadministration til at udvide ledelsen

CEJ Ejendomsadministration har på det seneste haft stor tilgang af nye kunder, og derfor skærper selskabet nu sit fokus på tre udvalgte kundegrupper, hvor vækstpotentialet er størst.

De tre kundesegmenter får hver sit team med hver sin leder, der specialiserer sig i netop deres målgruppes behov og ønsker. Det drejer sig om henholdsvis pensionsselskaber, udenlandske investorer i boligejendomme og udenlandske investorer i erhvervsejendomme.

– Vi har budt en række nye kunder velkomne, ligesom vi oplever en stigende interesse for, at internationale investorer ønsker deres danske investeringsejendomme administreret hos os. Derfor har vi valgt at skærpe fokus yderligere på de enkelte kundesegmenter, siger Anne Marie Oksen, der er adm. direktør hos CEJ Ejendomsadministration.

Det blandt andet aftalen med Danica Ejendomme, der blev indgået sidste år, der er årsag til organisationsændringen. Med den har CEJ overtaget administrationen godt og vel halvdelen af Danicas 38 milliarder kr. store portefølje, der tidligere blev administreret af Newsec.

– Det er en tillidserklæring at blive valgt som ejendomsadministrator for et pensionsselskab, og det er også en stor opgave at starte et nyt samarbejde. Derfor giver det også god mening, at vi specialiserer os endnu mere med det nye segment. I CEJ har vi bygget et stærkt fundament og har i dag en af branchens længste medarbejderancienniteter. Det gør, at vi har teams til at løfte opgaven, siger Jens H. Møller, som er ny afdelingsdirektør for det nye pensionskassesegment.

Line Møller Sigsgaard bliver ansvarlig for de internationale investorer i erhvervsejendomme, mens Jeanette Rosenberg skal stå i spidsen for segmentet af internationale bolig investorer.

CEJ Ejendomsadministration administrerer sammenlagt 1600 ejendomme.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder