(Foto: Arkiv)

Home taber terræn til konkurrenterne. EDC er stadig størst.

Blandt de fire store danske ejendomsmæglerkæder, EDC, Danbolig, Nybolig og Home er der intens konkurrence om at trække boligkøbere ind i forretningen, og mæglernes markedsandele har i flere år ligget tæt på hinanden.

Igennem den seneste tid har EDC dog trukket mere fra og er klart størst med 21,7 procent af markedet målt på antal af solgte boliger. Home har tidligere været nummer to i den statistik, men er blevet overhalet klart af Nybolig, men også Danbolig har sneget sig forbi i opgørelsen fra Finans udarbejdet på baggrund af tal fra Boligsiden.

– Vi er fire store kæder, som ligger nogenlunde på niveau, og hvor vi rundt om i landet konkurrerer på forskellige lokale planer. Men der lukker mæglere i nogle yderområder og åbner i de mere urbane områder, hvor vi har været stærke – og stadig er det, siger relationschef i Home, Mads Ellegaard til Finans.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder