Ejendommen Sydhavnsgade 18 i København SV. Foto: Google Street View

Kirkbi-køb af Falck-hovedsæde topper julens transaktionsliste

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Den mest opsigtsvækkende transaktion på listen over handler, der er registreret i julen, er Kirkbi Invests køb af ejendommen Sydhavnsgade 18 i København SV. Den kaldes også Scandia House og er lige nu lejet ud til Falck, der har sit hovedkontor her.

Ejendommen er handlet til en pris af 288,5 millioner kr. og er dermed den dyreste på listen, der også omfatter A. Enggaards salg af en Netto-butik i Aarhus-forstaden Gellerup til Salling Group for knap 54 millioner kr.

Dagens handelsliste

Sydhavnsgade 18, 2450 København SV (288.500.000 DKK)
Køber KIRKBI INVEST A/S
Sælger Sydhavnsgade 18 ApS
Kirsten Holsts Gade 3, 8220 Brabrand (53.750.000 DKK)
Køber Salling Group Ejendomme A/S
Sælger A. ENGGAARD A/S
Guldbergsgade 7A, 2200 København N (42.500.000 DKK)
Køber Guldbergsgade 7 ApS
Sælger Walther Thygesen
Gejlbjergvej 32, Uhre, 7330 Brande (18.000.000 DKK)
Køber KIRKBI INVEST A/S
Sælger Tove Marie Hvid Antonsen
Usserød Kongevej 87, st., 2970 Hørsholm (10.600.000 DKK)
Køber JEC Ejendom ApS
Sælger JØRGEN CHRISTENSEN EJENDOMSSELSKAB ApS

Se alle transaktionslister fra Resights her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder