Thomas Laakso. Foto: Capman Real Estate.

Capman får ny manager for hotelinvesteringer

Capman Real Estate udnævner Thomas Laakso som partner og fondsdirektør for Capmans hotelfond. Thomas Laakso har flere gang talt om hotelejendommes udvikling på Estate Medias årlige hotelkonference, HotCop.

Thomas Laakso, er i forvejen Investment Director i CapMan Real Estate, og nu også partner og samtidig overtager han nu også ledelsen af fonden CapMan Hotels II fund. Her overtager han fra Pirjo Ojanperä, som efter en lang karriere i Capman nu har fået en rolle som Senior Advisor.

CapMan Hotels II er en af de største investorer i hoteller i de nordiske lande med 27 hoteller i Sverige og Finland og planer om at ekspandere yderligere i Danmark.

Thomas Laakso har massiv erfaring fra både hoteldrift, udvikling, rådgivning og asset management på tværs af Europa, Mellemøsten, Afrika og USA. Han startede med at arbejde med CapMan’s Hotelinvesteringer for et års tid siden med det mål for øje, at investeringerne skal øges og internationaliseres.

– Jeg glæder mig over den retning, som hotelstrategien har taget med Thomas i spidsen. Hans baggrund og erfaring vil hjælpe os med at øge vores transaktionsstrøm, siger Managing Partner Mika Matikainen, CapMan Real Estate.

Thomas Laakso er oprindeligt finsk, men han er bosat i Zurich.

CapMan Hotels II er en semi-open-ended fond med en “evergreen structure”, hvilket betyder, at der ikke er sat en dato, hvor aktiverne skal afsluttes. Fonden investerer i hotelejendomme med et stabilt og forudsigeligt indtægtsgrundlag. I øjeblikket er der 27 ejendomme i porteføljen i Finland og Sverige med en gennemsnitlig længde på lejekontrakterne på 25 år. Fonden har fået tilsagn om kapital for €368 million. CapMan’s Real Estate team tæller i alt 65 medarbejdere i Helsinki, Stockholm, København, Oslo, Jyväskylä og London. Samlet forvalter CapMan Real Estate ejendomme for mere end 28 milliarder kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder