Grand hotel - Estate Media
Grand Hotel blev tidligere på året købt af Midstar (foto: Arp Hansen)

Svensk investor køber Grand Hotel København af Arp Hansen

Midstar Hotels køber Grand Hotel København, som ligger på Vesterbrogade ved Hovedbanegården med 161 rum. Det er Arp Hansen, der i over 30 år har ejet og drevet hotellet.

– Det er med tungt sind, men med en klar overbevisning om, at det er det helt rette for Grand Hotel, at vi i dag kan meddele, at Arp-Hansen Hotel Group har valgt at sælge Grand Hotel til Midstar, siger Arp Hansens direktør Dorte Krak.

– Hotellet er veldrevet. Ikke mindst takket været dets professionelle personale og ledelse, men det står imidlertid over for på et tidspunkt at skulle have en gennemgribende renovering. Vi har derfor i den proces overvejet flere scenarier, og fundet at løsningen med at sælge bygning og drift til en ejer, der kan og vil udvikle hotellet på den helt rette vis, er det mest rigtige for hotellet. Med Midstar som ny ejer, er vi sikre på, at Grand Hotel vil blive bragt ind i en ny spændende epoke med respekt for dets historik og personale, hvilket er afgørende for os, siger Dorte Krak.

– Vi er glade for at få muligheden for at erhverve dette fantastiske og historiske hotel. Hotellet har i mere end 125 år været et samlingspunkt og budt gæster fra nær og fjern velkommen. Vi ser frem mod de år at påbegynde en forsiktig med gennemgribende renovering for at genskabe og tilpasse Grand til det nye århundrede, siger Peter Tengström fra Midstar.

Midstar købte i maj Quality Airport Hotel Dan

Køberens rådgiver i var Plesner Advokatpartnerselskab, AI, KPMG, samt NHC.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder