Byggesagerne behandles hurtigere i Aarhus

Organisationsændringer, specialistfunktioner og en målrettet indsats betyder, at Aarhus Kommune i dag mere end overholder nationale og kommunale servicemål, viser tal offentliggjort fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

– Vi har tidligere – med rette – fået kritik for vores sagsbehandlingstider i Byggeri. Det har vi rettet op på, og trods udfordringer undervejs afgør vi nu sager hurtigere end landsgennemsnittet og hurtigere end de fastsatte servicemål. Det har været hårdt arbejde, og uden medarbejdernes medspil var vi ikke nået hertil, siger afdelingschef i Teknik og Miljø, Ann Hamborg.

Hun understreger, at de hurtigere sagsbehandlingstider ikke har rykket på kvaliteten i opgaverne. Tværtimod.

– Tilfredsheden med vores opgaveløsning er steget markant, og der er ingen tvivl om, at organisationsændringerne med flere specialeenheder gavner sagsbehandlingen, siger hun.

Ann Hamborg glæder sig over udviklingen, samtidig med at hun understreger, at der fortsat er udfordringer i byggesagsbehandlingen.

– Sagsbehandlingstiden begynder, når vi har en fuldt oplyst ansøgning. Desværre oplever vi fortsat store problemer med at få alle de nødvendige informationer til sagerne, og det koster på tiden. Det skal vi sammen med branchen arbejde for at rette op på, siger hun.

3XN og Effekt videre i konkurrencen om sports- og kulturcenter i Gellerup





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder