CapMan Køber Frederiks Allé 75 - Estate Media
(foto: Google)

CapMan køber Frederiks Allé 75 i Aarhus i samarbejde med Crescendo

Bygningen på Frederiks Allé 75 er nu kommet i hænderne på den nordiske kapitalfond Capman, som med købet markerer sin 10. danske investering og 20. i alt.

Frederiks Alle 75 har 29 lejelejligheder og butikken Trævarernefabrikkernes Udsalg i gadeplan. Handelen blev foretaget i samarbejde med Crescendo.

– Vi er glade for denne investering, som bliver en del af vores stærke danske portefølje. Vi ser fortsat potentiale i danske investeringer – specielt på centrale beliggenheder i byer som Aarhus. Vi er også glade for vores samarbejde med Crescendo, som vi forventer vil kaste flere aftaler af sig i fremtiden, siger Torsten Bjerregaard, Managing Partner hos CapMan Real Estate.

Kapitalfonden, der blev etableret i 2013, har som målsætning at investere i kontor-, butiks- og boligejendomme i større byer i Norden.

Seneste investering fra CapMan var 86 lejligheder i Nordhavn.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder