(foto: Roskilde Kommune)

Daugaard Pedersen køber 45.000 kvm til Biltema i Roskilde

Den store svenske kæde Biltema bygger nu deres største varehus i det østlige Roskilde mellem motorvejen og Bauhaus.
Nordens største varehus for biludstyr, bilpleje, værktøj, byggeri, bådudstyr, cykler, have- og fritidsaktiviteter, er på vej til Roskilde. Byrådet i Roskilde Kommune godkendte på onsdagens byrådsmøde salget af et grundareal på cirka 45.000 kvm syd for Trekroner station på grunden mellem motorvejen og Bauhaus.
– Jeg er rigtig glad for, at vi kan byde velkommen til endnu et stort varehus i Roskilde Kommune. Vi har historisk en stor og rig handelstradition i Roskilde og med placeringen af det nye varehus ved siden af motorvejen, får Biltema en af de bedste beliggenheder på Sjælland i forhold til infrastruktur. Vi ser selvfølgelig frem til at få en stor ny virksomhed med mange gode arbejdspladser, siger borgmester i Roskilde Kommune, Joy Mogensen.
Arealet sælges til Daugaard Pedersen og Buffin Real Estate Denmark. Udover den nye Biltema vil der blive opført yderligere udvalgsvarerbutikker, således at der samlet opføres 15.000 kvm til butiksformål samt op til 5000 etagekvadratmeter til bl.a. kontorerhverv.I forbindelse med salget forpligter Daugaard Pedersen og Buffin Real Estate Denmark sig til at etablere og anlægge 200 pendlerparkeringspladser umiddelbart syd for Trekroner Station.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder