(foto: Henning Larsen Architects)

Henning Larsen Architects skal tegne nyt hovedsæde for læskedriksproducent i Frederikssund

Den globale læskedriksproducent CO-RO, som producerer den velkendte Sun Lolly, opfører et 4000 kvm stort hovedkvarter i tilknytning til virksomhedens eksisterende bygninger i Frederikssund. Byggeriet er tegnet af Henning Larsen Architects, som fik til opgave at realisere virksomhedens vision om en bygning med innovation i centrum.

– Vi bygger et innovationscenter. Jeg vil kalde det et ’powerhouse’, hvor innovation kommer helt ind i hjertet af virksomheden – rent bogstaveligt, da alle kan se direkte ind vores nye innovation lab, siger Søren Holm Jensen, CO-RO’s administrerende direktør.

Bygningen på tre etager er indrettet med arbejdsstationer som har til hensigt at optimere samarbejde og videndeling på tværs og langs gangarealer og i forbindelse med arbejdspladserne indrettes uformelle mødesteder.

– Visionen er at CO-RO’s globale innovation lab skal inspirere både medarbejdere, gæsteforskere og kunder til at tænke og handle kreativt hver dag. Bygningen skal afspejle kvalitet og være optimeret til en dynamisk hverdag i et sundt arbejdsmiljø, siger arkitekt og partner Søren Øllgaard fra Henning Larsen Architects.

Byggeriet af det nye hovedkontor starter sommeren 2017. Det forventes at stå klar i slutningen af 2018.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder