Efterspørgsel efter ejendomsdata fordobler leverandørs væksttal

Købere og lejere vil kende de præcise afstande til offentlig transport, når de leder efter nyt kontor eller butikslokaler. En visning af disse informationer på kort er populær på Ejendomsportalen Ejendomstorvet. Nu følger de store mæglerkæder efter.

Ejendomstorvet fortæller, at deres brugere vil kende afstandene til motorvejsafkørsler, tog mm. for at kunne vurdere, om medarbejdere og kunder kan komme hurtigt til og fra potentielle ejendomme.

– Når folk kigger efter kontorlokaler eller investeringsejendomme, betyder placeringen utrolig meget. Funktionen med at vise afstand er brugt flittigt, og har været det lige fra starten. Det handler om at spare tid, siger Ejendomstorvets direktør, Simon Birch Skou.

De store mæglerkæder som EDC, Danbolig, Nybolig og Home har nu implementeret lignende løsninger.

– Da vi begyndte med at vise afstande til interessepunkter, gik der ikke lang tid før de store kæder fulgte trop. Det har bekræftet os i, at det var en helt rigtig strategi, fortsætter Simon Birch.

Thomas Kristian Kristensen fra Viamap, som står bag løsningen med visning af afstande oplyser, at efterspørgslen er stigende, og at vi kommer til at se flere data på kort i fremtiden.

– Vi ser en øget efterspørgsel efter geografiske data som afstande og områdeinformation, og vi forudser, at vi inden for kort tid vil se yderligere data, som f.eks. aldersfordeling og andelen af børnefamilier i et område. Data der giver de søgende et mere komplet overblik over det område, de er interesserede i.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder