Marie Louise Bech Særkjær. Foto: Blue Capital.
Marie Louise Bech Særkjær. Foto: Blue Capital.

26 projekter på 2,5 år kræver nye medarbejdere i Blue Capital

I juni kunne projektudbyderen Blue Capital fortælle, at selskabets ejendomsprojekt nummer 83 i form af en butiksejendom til 78,5 millioner kr. i bydelen Tilst nordvest for Aarhus midtby blev fuldtegnet i løbet af dage lige i kølvandet på to andre projekter til 80 millioner kr. i Thisted og Kalundborg.

De mange projekter betyder, at Blue Capital har brug for flere medarbejdere, og over sommeren har projektudbyderen ansat tre nye. Aarhusianske Blue Capital udbyder og administrerer projekter særligt indenfor detailhandel og særligt administrationsområdet vokser.

– Alene de seneste 2,5 år har vi udbudt 26 nye ejendomsprojekter, så administrationsdelen af vores aktiviteter vokser kraftigt, og derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til nogle meget kvalificerede medarbejdere. Siden vores etablering har vi udbudt 83 ejendomsprojekter, og i 82 af dem har investorerne valgt at fastholde os som administrator, siger adm. direktør Martin Kibsgaard Jensen, Blue Capital.

430 investorer i alt i projekterne
Blandt de nyansatte hos Blue Capital er ejendomsadministrator Marie Louise Bech Særkjær, som er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet og ejendomsmægler fra Erhvervsakademi Aarhus. Hun har 11 års erfaring fra ejendomsbranchen – som administrator, erhvervsmægler, boligmægler og senest som køberrådgiver gennem syv år hos Home.

rederik Baggesgaard Juhl-Pedersen. Foto: Blue Capital.
Frederik Baggesgaard Juhl-Pedersen. Foto: Blue Capital.

Også Frederik Baggesgaard Juhl-Pedersen er ansat som ejendomsadministrator. Han er cand.merc.jur. fra Aarhus BSS/Aarhus Universitet og kommer fra et job som strategisk indkøber i energi- og telekoncernen Norlys i Silkeborg.

Desuden er Johnni Rasmussen ansat som senior investeringsrådgiver. Han er nyuddannet cand.merc. i Finance and International Business fra Aarhus Universitet og har i studietiden været juniorkonsulent i Blue Capital.

Siden 2010 har Blue Capital udbudt ejendomsprojekter for næsten 3 milliarder kr., typisk med et eller flere butikslejemål med økonomisk solide lejere, der har indgået lange, uopsigelige lejekontrakter på 10-15 år og med lejeregulering i takt med inflationen.

Alle projekter er udbudt som såkaldte kommanditselskaber eller K/S’er, hvor op til 10 investorer går sammen. Adskillige investorer har valgt at investere i flere projekter fra Blue Capital, som samlet har over 430 investorer.

Johnni Rasmussen. Foto: Blue Capital.
Johnni Rasmussen. Foto: Blue Capital.

Da 2021-regnskaberne for projektejendommene blev aflagt, blev de gennemsnitlige årlige afkast af investorernes indskudte egenkapital opjusteret til 20,2 procent i de 20-årige budgetperioder baseret på driften og dermed uden eventuelle værdireguleringer.

Læs også Butiksprojekt i Aarhus-bydel udsolgt på få dage

Læs også Butiksprojekter i provinsen hurtigt udsolgt

Læs også Blue Capital udbyder nyt projekt





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder