Ejerlejligheder på Nørrebro bliver solgt på 50 dage, – det tog 86 dage i 2016

København er blevet det varmeste sted, når det kommer til liggetider på ejerlejligheder. Stort set alle bydelene ligger i toppen af Boligas index for 2017 og har overhalet Aalborg og Roskilde, der var de to varmeste byer i 2016. Allervarmest i 2017 er bydelen Nørrebro og forstadskommunen Rødovre, hvor det i gennemsnit tager 50 dage at få solgt en ejerlejlighed.

Udover Helsingør på tredjepladsen med 52 dages liggetid, er de efterfølgende postnumre på listen Nordvest, Hvidovre, Vanløse, Valby, Vesterbro, Brønshøj og Taastrup, før Aalborg kommer ind på listen med 66 dages liggetid, hvilket er en nedgang fra 2016, hvor det tog 50 dage i gennemsnit at sælge en lejlighed i Aalborg.

Disse tal modsiger EDC’s opgørelse, som Estate Media for nylig skrev om. Her fremgik det, at ejerlejligheder i Aalborg ryger med 40 dages liggetid, mens det i København i gennemsnit tager 74 dage. Læs mere om det her

Højdespringeren på listen er Helsingør, hvor det indtil videre i år har taget 52 dage i gennemsnit, mens tallet sidste år var 152 dage.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder