Christian Gangsted-Rasmussen fortsætter med at drive Gangsted-Rasmussen med nyt hold

For fremtiden vil der være to firmaer med Gangsted-navnet, der vil repræsentere ejendomskunder i branchen. Det skyldes, at Gangsted-Rasmussens partnerkreds har splittet sig i to. En med Christian Gangsted-Rasmussen, der er oldebarn af grundlæggeren, og den resterende del af partnerkredsen.

Christian Gangsted-Rasmussen vil drive et firma med det oprindelige navn Gangsted-Rasmussen videre i sit eget firma, mens den resterende del af partnergruppen, som ikke tæller nogen familiemedlemmer fra Gangsted-Rasmussen-familien driver selskabet videre under navnet Gangsted Advokatfirma.

– Jeg etablerer Gangsted-Rasmussen med et dream team med det fokus som virksomheden har haft siden 1910 – fast ejendom og transaktioner, siger Christian Gangsted-Rasmussen.

– Det er en speciel situation, at der nu er et firma, som ikke har nogen familiær tilknytning til det navn og som ikke har anden forbindelse, end at de har været i virksomheden i en kortere årrække.

Partnerkredsen blev udvidet i 2010 og i 2015. Da der kom flere partnere ind, betød det ifølge Christian Gangsted-Rasmussen, at der opstod en forskellig opfattelse af, hvordan virksomheden skulle drives. Kemien med specielt en af partnerne var af en sådan karakter, at Christian Gangsted-Rasmussen opsagde samarbejdet.

– Det er en meget svær beslutning at træffe. Man når til et punkt, hvor man tænker, at det her er mit liv altså for kort til, Christian Gangsted-Rasmussen.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder