Home og Administrationshuset ind over 118 lejeboliger på toppen af shoppingcenter i Vanløse

Det bliver henholdsvis Home Projektsalg og Administrationshuset, der skal stå for udlejning og administration af 158 lejeboliger, der er placeret på toppen af Tagkronen – Vanløses nye shoppingcenter. Lejlighederne står klar ved årsskiftet.

Boligerne er en del af det nye bykvarter på toppen af shoppingcentret, der også rummer restauranter og fitnesscenter. Byggeriet er i alt på 59.000 kvm. Selve shoppingcentret opføres i partnerskab mellem Solstra Capital Partners og Tristan Capital Partners. Det krævede en ændring af lokalplanen, at få tilladelse til at bygge boliger oven på det allerede planlagte shoppingcenter.

– Når vi ser på befolkningsundersøgelser ligner Vanløse områder som brokvarterne Østerbro, Nørrebro og Vesterbro. Der er en sammensat befolkning med mange yngre, veluddannede familier. Samtidig er der mange studerende og singler i området. Efterspørgslen på både flere butikker og lejligheder er stor, fortæller Allan Plambæk Madsen fra Solstra Capital Partners, der er bygherrer på boligerne.

Boligprojektet er tegnet af Sangberg Architects, og er bygget som præfabrikerede moduler, og monteret i et tæt men varierende mønster af række- og byhuse fra 1-4 etager. Facaderne bliver beklædt med lette træ- og aluminiumsfacader.

Home Projektsalg udlejer under navnet ”Tagkronen” 118 boliger i størrelsesordenen 45 m2 – 156 m2. Lejlighederne er fra 1-5 værelser, og priserne starter fra 8.500 kr. pr. måned excl. forbrug.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder