En del af Tietgenskolen i Odense skal nu omdannes til seniorboliger

Ejendom i Odense sat til salg for 200 millioner kr.

En ejendom på 25.000 kvm centralt beliggende i Odense er blevet sat til salg til 200 millioner kr. Denne gang er der tale om Nørrehus, der er et område mellem Odense Banegård og Odense Havn og som kan bidrage yderligere til udviklingen af centrum.

Opslaget kommer i kølvandet på en række investeringsnyheder om Odense i april, der bidrager til at skabe optimisme i byen, som har en vækstplan, der skal få tusindvis af arbejdspladser til byen.

– Odense Kommune har søsat en lang række ambitiøse projekter, der skal tiltrække nye virksomheder og dermed skabe endnu flere arbejdspladser, siger ejendomsmægler og valuar Rasmus Renner fra home Erhvervscenter Fyn.

Derfor mener han, at det er en god idé at investere i byen netop nu. Størstedelen af ejendommen er allerede lejet ud til Tietgenskolen.

– Med afsæt i byens positive udvikling er det attraktivt at investere i Odense nu, og selve ejendommen befinder sig i et smørhul med gode muligheder i den aktuelle byudvikling, siger Rasmus Renner.

Læs om det seneste salg af byggerettigheder til en anden grund i Odense her.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder