Sådan kommer det nye boligområde i Odense til at se ud. Illustration: Nybolig Erhverv Odense.

Lokal investor køber byggerettigheder til 300 boliger i Odense

Når cirka 1000 nye beboere flytter ind i den nye bydel i Østerlunden i Odense er det på en grund med historie. Her er Coops gamle fjernlager for tiden i gang med at blive revet ned, så 300 nye boliger fra efteråret kan opføres på stedet.

Det er en indtil videre ukendt lokal investor, der har sikret sig byggerettighederne til at bygge 34.500 kvm boliger på grunden. Ifølge Nybolig Erhverv Odense var der mange om buddet, og selvom der var mulighed på grunden for flere købere, var det altså kun én, der løb med hele projekteringen.

– Det er med til at sikre en god byggemodning. Herudover bliver det ligeledes nemmere at få skabt den røde tråd i byggeprocessen, siger direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

Nybolig Erhverv Odense, der har forestået slaget af grunden for Coop Invest, betegner de kommende boliger som eksklusive og den nye bydel som et nyt grønt område tæt på centrum af Odense.

Læs også om PKA’s indtog i Odense her

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder