Jack Renteria, 3XN.

Ildsjælen Jack Renteria bliver ny partner i 3XN

3XN udvider partnerkredsen med en ny partner, der er hentet fra egne rækker. Jack Renteria indtræder efter 8 år som Director of Communications and Business Development som partner i arkitektfirmaet. Jack Renteria har ansvaret for 3XN’s strategiske forretningsudvikling, og er derudover ansvarlig for at videreudvikle tegnestuens kunderelationer og etablering af nye kontakter til relevante aktører indenfor den globale bygge- og ejendomsudviklingsindustri.

I sin tid hos 3XN har Jack spillet en afgørende rolle i virksomhedens indtræden på det globale marked, hvor omfanget af 3XN’s udenlandske projekter er steget fra 20 procent til 80 procent.

Derudover har Jack bidraget til 3XN’s metodiske tilgang og organisering af projekter i de indledende faser samtidig med, at han har en omfattende faglig viden og stor forståelse for 3XN og kundernes behov.

– Gennem de seneste 8 år har Jack haft stor succes med at udvikle 3XNs forretning globalt. Jack er desuden dygtig, vellidt og en enorm styrke for tegnestuen, og vi er derfor glade for at byde ham velkommen som partner, siger 3XN’s grundlægger og kreative direktør, Kim Herforth Nielsen.

Jack Renteria er født i 1974 og kommer fra Toronto, Canada. Han har en B.A. i Economics fra University of Waterloo i Canada samt en Master of International Business fra Norges Handelshøyskole. Jack deler partnerskabet i 3XN med 10 andre partnere.

3XN har i dag omkring 100 ansatte på kontorer i København, Stockholm og New York. Firmaet er i dag en væsentlig spiller på den danske såvel som den internationale arkitekturscene og har designet en lang række højt profilerede bygninger som Royal Arena i København, Den Internationale Olympiske Komités hovedsæde i Lausanne, Quay Quarter Tower i Sydney, boligbyggeriet Aquabella i Toronto og Cube i Berlin er blot nogle få eksempler på ikoniske byggerier fra 3XN.

I 2007 etablerede 3XN en intern innovations- og forskningsenhed, GXN, der er en af de førende spillere indenfor udvikling og implementering af grønne og innovative løsninger indenfor arkitektur og design, og derigennem understøtter tegnestuens designarbejde.

Læs BIG, 3XN og Aart kæmper med to udenlandske arkitektfirmaer om Papirøprojekt

Læs 3XN og MT Højgaard bygger Danmarks første cirkulære almenbyggeri

Læs Nu starter byggeriet af 3XNs bolig og erhvervsbyggeri i Wien





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder