Anette Krarup fotograferet på Mipim 2017.

Kendt udviklerprofil går fra Elf til NPV

Anette Krarup indtræder som partner og udviklingsdirektør i NPV Development. NPV har over 400.000 kvm. under udvikling og det største projekt er de 10 holme i Sydhavnen, Engholmene, der fuldt udbygget kan rumme 2.600 boliger og 1.600 arbejdspladser. Desuden har NPV en række andre udviklingsprojekter, hvoraf et af de mere spektakulære er ombygning af det tidligere Danmarks Akvarium i Charlottenlund til et moderne strand- og spahotel kaldet Charlottenlund Strandhotel.

Anette Krarup er en af de mest erfarne udviklere i det danske marked. Hun startede efter endt ingeniøruddannelse i det daværende Nordkranen og blev hurtigt partner, indtil hun i 2002 startede sit eget udviklingsselskab Areea Ejendomsudvikling, hvor hun opførte en lang række boliger og andre typer projekter især i Københavns omegn. Da krisen kom var jordbanken dog blevet for stor til at kunne klare den faldende efterspørgsel, og Anette Krarup blev derefter konsulent og har blandt andet haft en aktiv rolle i Schaumann Development, hvor hun kender NPV-grundlægger Jens Schaumann fra, og i Engsø Projektudvikling.

I 2013 blev hun udviklingsdirektør i Elf Development, der dengang var nystartet, og har været med til at skabe en række successer for firmaet sammen med Ludvig Find. Blandt de mest kendte er det markante udviklingsområde på de tidligere Irma arealer i Rødovre, Irma Byen. Netop for dette projekt blev Anette Krarup nomineret til Estate Media prisen i 2016.

Anette Krarup kommer som udviklingsdirektør i NPV til at indgå i ledelsen sammen med den øvrige direktionsgruppe bestående af adm. direktør Jens Schaumann, Kim Lautrup, Michael Mottlau og Kim Lang Sørensen. Selskabets bestyrelse består af Jens Schaumann, Kim Lautrup (formand) og Leif Djurhuus.

Udover årene som konsulent for Schaumann Development, har Anette Krarup også et godt indblik i NPV, da hun i dag privat  bor sammen med Jens Schaumann.

Læs også Elf Development køber Sophienberg slot i Rungsted

Læs også AP Pension og NPV bygger 700 havneboliger





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder