Rødglødende interesse for leje- og ejerboliger på både Grønttorvet og i Ørestad

Til sommer står de første lejeboliger i Københavns nye bydel, Grønttorvet, klar. For at få fat i en af de mange lejligheder kræver det, at man møder op i egen person, hvilket mange benyttede sig af, da det nyopførte Hortensia Hus, som rummer 133 lejligheder, holdt et åbent hus arrangement i weekenden. Kun 46 af de 133 lejligheder, eller godt 33 procent, mangler nu at blive reserveret og udlejet.

– Vi er meget glade for den store interesse og glæder os over de positive kommentarer om kvaliteten og prisen af lejlighederne samt planerne for udvikling af området fra de mange fremmødte, siger adm. direktør Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen, der står bag udviklingen af Grønttorvet.

Blandede boligformer
Over de næste fem år opfører FB Gruppen flere end 2000 ejer-, andels- og lejeboliger i området, der er i gang med den helt store transformation fra traditionelt grønttorv til hjem for de mange borgere, der enten flytter rundt i eller til København. Visionen for FB Gruppen er udvikle kvalitetsboliger, der er til at betale for almindelige mennesker og derigennem skabe en blandet beboersammensætning i den nye bydel.

Derfor opføres der boliger, som både kan tale til økonomien hos unge børnefamilier, den enlige pensionist og alt derimellem.

– Vi har her en mulighed for at skabe trygge rammer om en lille by, hvor der er plads til alle de mange forskellige mennesker, der vælger at bo og leve deres liv i København, siger Hans-Bo Hyldig og tilføjer:

– Grønttorvet får familieboliger, seniorboliger og ungdomsboliger, og der kommer lejligheder samt rækkeeller byhuse med små haver. I midten af området anlægger vi en spiselige park på 23.000 kvadratmeter, hvor dele af de gamle auktionshaller vil blive integreret for at hylde områdets historiske betydning. Og med visionen om underjordiske parkeringspladser bliver det en grøn bydel med plads til at leve, lyder det fra Hans-Bo Hyldig.

Skovkvarteret, Ørestad Syd udvikles af Tetris.
Skovkvarteret, Ørestad Syd udvikles af Tetris.

Også i  i Ørestad Syd går salget fortsat rigtig godt. Projektudviklingsselskabet Tetris har netop holdt præsalg på det nye bykvarter Skovkvarteret, der er en del af det grønne boligområde omkring Royal Arena. Her blev der sat 25 lejligheder i presalg d. 8 marts. 14 dage efter er der kun 5 lejligheder tilbage.

Der er allerede solgt 24 lejligheder i nabobygningen Cyprestårnet, og kvarteret har også 74 rækkehuse på både 2 og 3-etager, hvor der pt. er 14 huse tilbage.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder