(Foto: Casa)

Aftalen indgået på Mipim: Casa skal bygge 86 lejligheder til Capman i Nordhavn

Det er ikke alt, der er netværk og mingling på Mipim. Casa kan nu afsløre, at selskabets adm. direktør Michael Mortensen mødtes med seniorpartner Torsten Bjerregaard fra den nordiske kapitalfond CapMan Real Estate for at underskrive en totalentreprisekontrakt på et nyt boligprojekt i København.

Det nye boligprojekt, som er udviklet i samarbejde mellem Casa og CapMan, omfatter 86 ejerlejligheder på Sundmolen i Nordhavn.

– Casa har vist sig som en stærk og kreativ samarbejdspartner, som vi med glæde fortsætter det gode samarbejde med, siger Torsten Bjerregaard.

Projektet er anden etape af et længere samarbejde mellem Casa og CapMan, der i 2014 indgik en aftale med By & Havn om køb af tre byggefelter på Sundmolen. Den første etape på 83 boliger står ganske snart rejst, og køberne kan se frem til at flytte ind til november i år. Det samlede projekt omfatter i alt tre etaper på samlet ca. 22.000 kvm.

– Det er altid dejligt at få en aftale i hus, men det er ekstra dejligt, når et samarbejde bærer frugt og kan fortsættes. Vi sætter stor pris på samarbejdet med Torsten og arbejder benhårdt på at levere den bedst mulige pakkeløsning til ham, siger stifter og administrerende direktør i Casa, Michael Mortensen.

70 pct. af den første boligetape på Sundmolen er solgt, og byggeriet af den nye etape opstartes i forsommeren. Lokalplan og byggetilladelse er på plads.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder