De tre partnere Frederik Spanning, Anne Hegestand og Per Lynghøj (th). Fotograf Stine Heilmann.

Frederik Spanning skal gøre Atlas Management til projektudvikler

Tidligere udviklingsdirektør i Adserballe & Knudsen, Frederik Spanning, er indtrådt i Atlas’ ejerskabskreds som ny partner. Dermed kan rådgivningsvirksomheden dels styrke udvikling af eksterne projekter og bygherrerådgivning, og dels styrke samarbejdet med Adserballe & Knudsen om at realisere koncernens egne projekter. Frederik Spanning er ikke mindst kendt for sine år som direktør hos Skanska med mange udviklingsprojekter.

– Vi glæder os til mange spændende projekter, både med eksisterende og fremtidige kunder i Atlas og med det store hold af dygtige projektfolk i A&K, som sidder inde med stor viden om og erfaring med byggeri og byggeprocesser, siger Frederik Spanning.

De nuværende partnere Per Lynghøj og Anne Hegestand ser ligeledes frem til det udvidede samarbejde.

– Når vi styrker holdet og mander op i Virum, hænger det sammen med en fornuftig koncentrering af de ekspertressourcer, der er til stede i A&K koncernen. Vi bliver løbende præsenteret for spændende udviklingsprojekter i Atlas og ved at tage Frederik ind i partnerkredsen, har vi nu mulighed for at koncentrere os yderligere om det ben i vores forretningsmodel, siger Per Lynghøj.

Frederik Spanning har tidligere været direktør i projektudviklingsselskabet Skanska Bolig, og har de sidste fem år siddet som udviklingsdirektør i A&K. I sin nye ansættelse vil Frederik Spanning primært sidde med projektudvikling i tæt samarbejde med Per Lynghøj, mens Atlas fortsat vil arbejde med bygherrerådgivning, investering, formueforvaltning og selskabsadministration.

Anne Hegestand overtog Atlas i 2012, da selskabets øvrige daværende partnere, Rikke Lykke og Christian Melgaard, skiftede til henholdsvis nordisk direktør for det tyske ejendomsinvesteringsselskab Patrizia og afdelingsdirektør for Property Asset Management i DEAS.

Atlas Management blev oprindeligt startet for at hjælpe kuratorerne med at rydde op i resterne af de konkursramte selskaber i Landic Property og Keops Development, men selskabet har i dag en egen managementportefølje, som omfatter projekter og ejendomme og såvel asset management som bygherrerådgivning og altså projektudvikling.

Læs Anne Hegestand fører Atlas Management videre 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder