(Foto: Rasmus Juul Nyholm)

Administrationshuset køber rengøringsselskabet Rent

Administrationshuset har købt rengøringsselskabet Rent og har fusioneret det med Administrationshuset Drift & Service.

– Administrationshuset har gennem de sidste 3 år udført ejendomsservice og mindre istandsættelsesarbejder i regi af Administrationshuset Drift & Service. Med fusionen udvider vi vores serviceydelser til også at omfatte rengøring, herunder specialrengøring i forbindelse med byggesager og afleveringer, siger adm. dir. Rasmus Juul-Nyholm i den forbindelse:

Med fusionen er administrationshuset blevet tilført en ny kapacitet idet den tidligere ejer og direktør for Rent, Carsten Bjerregård, indtræder som partner og direktør i det nye samlede driftsselskab.

I mere almindelige investeringsejendomme tror vi dog også, at det generelt er værdiskabende for ejer, at der er rengørings- og driftsfolk til stede på ejendommen. Jo mere vi ved om ejendommen, jo bedre og sikrere bliver vores budgetter, driftsplaner og udlejningsprognoser. I den forbindelse er vi også i færd med at udvikle en række nye IT-værtøjer til styring af drift og informationsopsamling, som vil give både os og vores kunder ny værdifuld indsigt, som vi kan agere på, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Administrationshuset har nu over 100 fuldtidsansatte, og vi dækker alle relevante ydelser indenfor komplet og integreret ejendomsforvaltning.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder