Frankrigs tidligere premierminister vil lære af Københavns trafikløsninger

Den tidligere franske premierminister og nuværende borgmester i Bordeaux, Alain Juppé, lagde på Mipim-messen vejen forbi Greater Copenhagen-standen, hvor han mødtes med Københavns teknik- og miljøborgmester Morten Kabell.

– Han vill gerne vide noget om København og den transformation, vi har været igennem. Han spurgte meget interesseret ind til vores grønne mobilitet. Alle byer i Europa vokser jo, og det gælder også for Bordeaux, der skal finde nogle løsninger på trafikproblemerne. Det, at bruge plads som en ressource, er jo en udfordring, som alle står overfor, siger Morten Kabell.

København er fortsat en af de førende byer i verden, når det kommer til at koble økonomisk vækst sammen med bæredygtighed. Det betyder også, at flere og flere vender sig mod byen i jagt på løsninger.

– København er der, mange kigger hen, når man kigger på, hvordan man integrerer cyklisme bedst muligt. Selvom Bordeaux, hvor 15 pct. pendler til arbejde på cykel, ligger i toppen af den europæiske liste, så var det fortsat for utilfredsstillende for Alain Juppé. Han ville gerne være endnu bedre, og derfor henvendte han sig til os, siger Morten Kabell, der understreger, at man havde mere end 400 internationale delegationer fra hele verden, der kom forbi København, når de skulle finde løsninger på de nuværende trafikale problemer.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder