Bag idéen til Real Care står Line Skovfred, der er stoppet som projektleder i Løkkefonden for at være tiltrådt som direktør i den velgørende forening. Foto: Presse

Store ejendomsnavne bag velgørende forening til udsatte børn og unge

Fremtrædende aktører i den danske ejendomsbranche er gået sammen og har stiftet den velgørende forening Real Care, som vil bidrage til udviklingen af et socialt bæredygtigt samfund med fokus på at skabe trygge rammer og sikre social retfærdighed for udsatte børn og unge.

Det oplyser Real Care.

Stifter: Oplagt med ejendomsbranchen
Bag idéen til Real Care står Line Skovfred, der er stoppet som projektleder i Løkkefonden for at være tiltrådt som direktør i den velgørende forening.

– Der er behov for, at vi til stadighed støtter op om de mange udsatte børn og unge rundt om i Danmark. Tallene taler deres eget tydelige sprog. 120.000 børn vokser op i hjem med alkoholmisbrug, 300.000 børn har forældre med psykiatriske diagnoser, 17 procent af alle børn og unge i Danmark har det seneste år har været udsat for vold i hjemmet, og godt hver tredje anmeldte seksualforbrydelse omhandler et barn i 0–14-årsalderen. Så det er langt fra alle børn og unge, der vokser op i trygge rammer, og dem synes jeg, at vi som samfund er forpligtet til at forsøge at hjælpe, siger Line Skovfred, Real Care.

Derfor har hun henvendt sig til en række af de største aktører i ejendomssektoren for at få dem med på idéen om at etablere en forening, der skal medvirke til at sikre adgang til lige muligheder for alle børn og unge.

– Jeg synes, det er oplagt, at netop ejendomssektoren, som skaber rammerne for både vores boliger og vores arbejdsliv, også bidrager til at løfte en social opgave som denne. Ønsket er, at ejendomsbranchen skal løfte i fællesskab, og heldigvis har jeg mødt masser af opbakning, siger Line Skovfred.

Thylander: Helt naturligt
Foreløbig er Thylander, Jeudan, Deas Gruppen og Lundgrens blandt stifterne af den nye forening, Real Care.

– Det er helt naturligt, at vi også giver noget tilbage, siger bestyrelsesformand, hovedejer og stifter Lars Thylander.

Han stiftede det København-baserede ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Thylander i 1986.

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder