Jesper Vissing (th) sammen med samarbejdspartneren Mads Bech Pedersen, da de i 2017 præsenterede et projekt i Tyskland i forbindelse med Mipim. Foto: Estate Media/Kamilla Sevel.

Åbner Mipim med 557 lejligheder til salg

Mipim i Cannes er i gang og allerede før udstillingen er gået rigtigt i gang er der faktisk gang i forhandlingerne. Flere selskaber har ejendomme med til forhandlingsbordet. En af dem er VB Management, der ejer ejendomme flere steder i Tyskland og har besluttet at sælge en portefølje på 557 boliger.

– Det er første gang, vi er på Mipim for vi plejer at tage på Expo Real. Men nu er vi her og så ville vi tage noget med til markedet. Vi er blevet spurgt om porteføljen har været i markedet før, men det har den ikke, så den er helt frisk fra fad, og vi glæder os til at møde potentielle købere.

VB Management præsenterer porteføljen for et udvalg af investorer. Porteføljen GK Residential Portfolio inkluderer 557 boliger og 23 erhvervsenheder i Berlin, Hamburg og Bremen.

GK Residential Portfolio består af 7 ejendomme med lejeindtægter på ialt €3 millioner og en tomgang på 0,69 procent.

Det er Jesper Vissing og Mads Bech Pedersen selv, der har porteføljen til salg.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder