Adm. direktør Per W. Hallgren, Jeudan. Foto: Jeudan.

Kursreguleringer skæmmer ellers flot Jeudan-regnskab

 

Efter et milliardresultat i 2015, hvor kurs- og værdireguleringer hjalp Jeudan på vej, så tegner regnskabet for 2016 et andet billede for ejendomskoncernen, der måtte se sin bundlinje mere end halveret, skriver Ritzau Finans.

Omsætningen steg til 1237 mio. kr. takket være en stigning i både leje- og serviceindtægter, mens driftsresultat før kurs- og værdireguleringer (EBVAT) steg 8 pct. til 606 mio. kr., hjulpet af bedre resultater i ejendomssegmentet og lavere rente på omlagte renteaftaler, skriver Jeudan ifølge Ritzau Finans.

Anderledes så det ud med værdireguleringerne, der trak regnskabet ned med 200 mio. kr. sammenliget med et plus på en halv milliard kr. i 2015, hvilket i 2016 gav et overskud på 385 mio. kr. før skat og 299 mio. kr. efter skat. I 2015 var posterne på henholdsvis 1061 mio. kr. og 819 mio. kr.

Jeudan betaler fortsat ikke udbytte på trods af overskuddet.

Koncernen venter i 2017 et driftsresultat (EBVAT) på omkring 600 mio. kr. og en nettoomsætning på 1,3 mia. kr.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder