Daniel Hedemann Nielsen skifter fra Patrizia til PFA

PFA har ansat Daniel Hedemann Nielsen som ny portfolio manager, hvor han skal have fokus på europæiske investeringer. Han kommer fra en stilling som lokal investment manager hos Patrizia Denmark.

– Jeg har været rigtig glad for at være hos Patrizia. Og det er nu rigtig interessant at komme ind til PFA, som er en spændende arbejdsgiver med et stort fokus på investeringer i internationale ejendomme og ejendomsfonde. Der er stor interesse for området internt i PFA, hvor det er strategien at øge investeringsaktiviteten på det europæiske ejendomsmarked. Det er attraktivt at være en del af et team, der har gjort det godt og vil forsøge at hjælpe med at bygge videre herpå, siger Daniel Hedemann Nielsen.

Han understreger, at han bliver en del af et område, som er i vækst. Derfor vil afdelingen givetvis blive endnu større i 2017.

– I mit nye job skal jeg have fokus på europæiske investeringer . Hos PFA indgår jeg i en ny struktur, hvor der er lavet en afdeling som udelukkende har fokus på internationale ejendomme som Chief Portfolio Manager Søren Grusgaard er ansvar for. Det kommer jo af, at der er øget fokus på mere direkte investeringer i udlandet samt behov for yderlig strategisk styring af den internationale strategi, siger Daniel Hedemann Nielsen.

Læs også Pensionskasser powershopper for milliarder

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder