Nyt rekordår på Mipim: 24.270 er nu tilmeldt

Med 24.270 tilmeldte dags dato ser Mipim nu ud til at blive den største siden 2008.

– Vi forventer en af de mest travle Mipim nogensinde. Vi er 5 mennesker afsted og har delt møderne imellem os. Nogle skal mødes med vores skandinaviske kunder, og jeg selv samt Kim Herforth Nielsen har sat møder op med alle internationale kunder, siger Head of International Markets i 3XN, Jack Renteria.

Mipim er i konkurrence med Expo Real i Tyskland Europas største ejendomsmesse, og det danske arkitektfirma 3XN er medkurator på en af Mipims store satsninger i år. Torsdag formiddag går partner og leder af 3XNs innovationsenhed GXN, Kasper Guldager sammen med 5 andre internationale navne på scenen med et indlæg, der skal identificere risici og muligheder i fremtidens ejendomsbranche i en usikker politisk verden.

Det bliver i det såkaldte Pecha Kulcha format, hvor hver iñdlægsholder må have højst 20 slides af 20 sekunder hver.

Det foregår 16. marts kl. 11:00 – 12:30 i Grand Auditorium (Palais 1).

– Udover Kasper skal tale så er han også involveret i en række projekter og skal møde en række developere som kun er interesseret i bæredygtighed. Vi kan for alvor mærke, at der begynder at være interesse for cirkulær økonomi, siger Jack Renteria.

Estatemedia.dk udgiver i morgen en samlet gå-i-byen guide til Mipim.

Læs Dansk logistik i fokus på årets Mipim

Læs 3 danske projekter nomineret til Mipim Award

Læs Dårligt arbejdsmiljø får Sverige til at droppe skandinavisk område på Mipim

Læs og se hvem der var på Mipim i 2016 her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder