1/3 færre konkurser i bygge- og anlægsbranchen end sidste år

 De seneste tal fra Danmarks Statistik viser, at der var 52 konkurser i bygge- og anlægsbranchen i februar måned. I løbet af de seneste tre måneder har der været 171 konkurser mod 256 konkurser i samme periode ét år tidligere. Det svarer til et fald på en tredjedel.

– Selvom det stadig er for tidligt at konkludere, at der er sket et skift, så tyder de seneste konkurstal på, at pilen vender i den rigtige retning igen, og vi oplever færre konkurser. Vi har nemlig i de seneste tre måneder haft 33 procent færre konkurser end i samme periode for et år siden, udtaler Andreas Fernstrøm, analysechef i Dansk Byggeri.

– Det skal ikke forstås på den måde, at konkurserne er forsvundet fra en dag til en anden, da der stadig er mange. Men det tyder på, at de bedre tider i bygge- og anlægsbranchen er begyndt at smitte af på konkursniveauet, hvor flere overlever, siger Andreas Fernstrøm





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder