Ejendommen Helgasvej (Foto: Colliers)

Grakom har solgt 2.829 kvm. domicilejendom til kendt ejendomsinvestor fra Odense

Grakom har solgt en domicilejendom på 2.829 kvm. i Odense, som var blevet for stor i forhold til antallet af medarbejdere. Liebhaverejendommen, der var blevet udbud til 29 mio. kr., blev solgt til den odenseanske ejendomsinvestor Rikkesege.

Virksomhedens adm. direktør Thomas Torp vidste godt, at det kunne tage tid at sælge en ejendom i den prisklasse i Odense.

– Vi havde is i maven og tog den tid, der skulle til. Vi endte med at sælge til den pris, både Colliers og vi havde forventet. Ejendommen blev bl.a. markedsført via avisannoncer og vi var meget tilfredse med markedsføringen,” siger Thomas Torp.

Selv om processen tog tid, følte Thomas Torp sig hele tiden i gode hænder af Colliers, der havde stod for salget af ejendommen.

– Der var jævnligt aktivitet omkring ejendommen og vi blev løbende opdateret på fremdriften, siger han.

Hos Colliers er der også tilfredshed med handlen.

”En ejendom af den kaliber er ikke noget, vi får fingrene i hver dag, så det har været en særlig fornøjelse af arbejde med den smukke ejendom. Tidligere samlede den primære investorinteresse sig om København, men i øjeblikket er der så stor efterspørgsel, at investorerne også orienterer sig mod provinsen. I den situation er det naturligvis positivt at have en ejendom som Helgavej i porteføljen, siger direktør Martin Pedersen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder