Karsten Lindgård Jensen (til venstre) og Claus Langelund – henholdsvis forhenværende og ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg. Foto: EDC

Partner stopper i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg – her er ny

Efter mere end 50 år på arbejdsmarkedet – de sidste 15 år i EDC Erhverv – har 68-årige Karsten Lindgård Jensen valgt at stoppe som direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg. I stedet ønsker han at trappe ned og fortsætte som seniorkonsulent et par dage om ugen, oplyser EDC.

Ny partner og afdelingschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg er Claus Langelund, der er opvokset i Esbjerg og kommer med mere end 30 års erfaring fra den finansielle sektor.

– Det har været en svær beslutning, som har været undervejs et stykke tid. Men jeg glæder mig til at geare ned. Jeg bliver 69 år næste gang og har altid været glad for mit arbejde, så det er svært at stoppe. Jeg er rigtig glad for, at vi har fundet en løsning i god dialog med Poul Erik Bech, hvor jeg sørger for en god overgang og herefter trapper ned og arbejder et par dagen om ugen. Jeg har altid arbejdet igennem og identificeret mig med mit arbejde, så tanken er for fjern for mig at stoppe helt, så for mig er det den helt rette beslutning, siger Karsten Lindgård Jensen i en meddelelse.

Han får rosende ord med på vejen af bestyrelsesformand, medejer og stifter Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen:

– Karsten Lindgård Jensen har ønsket at trappe ned og stoppe som direktør og partner. Vi har været yderst tilfredse med den store indsats, han har ydet gennem årene. Derfor er vi selvfølgelig glade for, at han frem til 1. april vil sikre en god overgang og herefter bliver seniorkonsulent og fortsætter, så vi kan beholde hans store viden og erfaring.

Ny partner og afdelingschef
Claus Langelund er 1. februar ny partner og afdelingschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Esbjerg. Han kommer senest fra en stilling i Home i Esbjerg, hvor han har arbejdet med salg og vurdering. Han har desuden 15 års erfaring fra forsikringsbranchen, som salgschef i Codan, partnerchef i GF Forsikring, partner- og regionschef i Gjensidige og markedschef i Alm. Brand, og før det var han 17,5 år i Nordea, hvor han gik fra bankelev til filialchef.

– Jeg har fået et godt indtryk af teamet og for mig, er det et godt tegn, at Karsten Lindgård Jensen ønsker at blive og give en god overgang, og vi kan fortsætte med at gøre brug af hans erfaringer og netværk, så jeg er meget fortrøstningsfuld. Det har været vigtigt for min beslutning og siger meget om Karsten, teamet og virksomheden, siger Claus Langelund, der er opvokset i Esbjerg og de sidste 10 år har boet i Bramming i Esbjerg Kommune.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største mæglervirksomhed med 18 erhvervscentre, mere end 70 boligbutikker og 650 medarbejdere.

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder