Karim Bohn er CFO i Patrizia (Foto: Patrizia)

Patrizia opjusterer forventninger til årets regnskab

Det er angiveligt gået rigtig godt for den tyske ejendomsinvestor Patrizia i 2016. Selskabet opjusterer nu forventningerne til det samlede driftsresultat. i 2016 fra 265 mio. euro til 283 mio. euro (2,1 mia. kr.)

Udmeldingen kommer efter at Patrizia leverede en stærk præstation i fjerde kvartal, hvor en væsentlig årsag skal findes i stigningen i indtjeningen fra forvaltningen af ejendomme på vegne af selskabets investorer. De samlede forvaltningshonorarer steg med 14 procent til 189 mio. euro i 2016 mod 165 mio. euro i 2015.

– Størrelsen og kvaliteten af Patrizias resultater de seneste år bekræfter den succesfulde implementering af den europæiske strategi og skalerbarheden ved vores driftsplatform, siger Karim Bohm, CFO i Patrizia Immobilien AG.

I 2016 var Patrizia i stand til at realisere og lukke ejendomstransaktioner for i alt 5,1 mia. euro. Selskabet købte bolig- og erhvervsejendomme op til en værdi af over 3,2 mia. euro for de forskellige investeringsaktiver, som Patrizia forvalter, mens selskabet har solgt ejendomme for 1,9 mia. euro.

Samlet set blev der rejst midler til en værdi af 2,2 mia. euro globalt fra investorer i 2016, hvilket er væsentligt mere end i 2015, hvor der blev rejst 1,5 mia. euro. Cirka 0,4 mia. euro blev rejst fra institutionelle investorer udenfor Europa, især fra Asien.

– Denne udvikling viser, at Patrizia i dag anses for at være en af de førende investeringsforvaltere i Europa og førstevalget for europæiske investeringer – også blandt globale investorer, siger Karim Bohn.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder