Illustration: Mangor & Nagel

Goldschmidt får grønt lys til at bygge 1.250 boliger i Hillerød

De klager, som borgerne indsendte i forbindelse med lokalplanen for Frederiksbro projektet i Hillerød, er blevet afvist af Natur- og Miljøklagenævnet. Det betyder, at Goldschmidt Holding kan gå i gang med at bygge de første 250 boliger i det 119.000 kvm. store projekt.

– Vi har stået i et vaccum det sidste års tid, blandt andet på grund af sagsbehandlingstiden i Natur- og Miljøklagenævnet, men vi må konstatere, at Regeringens indsats på at fremme afgørelserne på klager i Natur- og Miljøklagenævnet, har båret frugt. Vi har fået afgjort klagerne, og afgørelsen er faldet således ud, at lokalplanen nu er endelig, siger projektdirektør Ulrik Bebe, M. Goldschmidt Holding.

Ud af projektets samlede 119.000 kvm. og 1.250 boliger, forventer Goldschmidt Holding at igangsætte byggeriet af 250 boliger i løbet af efteråret 2017, således at indflytning i de første lejligheder kan ske til foråret 2019.

Den første etape vil blandt andet indeholde et punkthus på 15 etager med 60 lejligheder – de fleste med en fantastisk udsigt ud over Frederiksborg Slot, Hillerød by og Tirsdagsskoven.

Udover byggeriet vil byggeriet af ny infrastruktur også blive igangsat. Dermed vil den meget centralt beliggende byggegrund blive et attraktivt boligmiljø lige midt i Hillerød By.

– Timingen er perfekt. Specielt set i lyset af, at superhospitalet forventes færdigopført i 2023, tillige med de ca. 450 nye arbejdspladser, som Novo skaber i området med deres byggerier, siger Ulrik Bebe.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder