(Foto: Nybolig

Nykredit sælger 4.000 kvm. kontor- og boligejendom i Odense

Nykredit har solgt den 81 gamle ejendom på Mageløs 2 i Odense. Ledelsen begrunder salget med, at teknologier som netbank og mobilepay har gjort det mindre nødvendigt at ligge i bymidten.

– Vi oplever en klar tendens til, at strøgplaceringer ikke længere vurderes vigtige for de finansielle virksomheder, fordi en stor del af kundekontakten foregår over telefon eller via netbanken. Bankerne prioriterer derfor at finde placeringer med gode parkeringsforhold og optimale mødefaciliteter, udtaler direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense, der har stået for salget.

 

Ejendommen på ca. 4.000 kvm. indeholder 9 store boliger på i alt 1.762 kvm. De resterende kvadratmenter kommer til at huse Nykredit i de næste 4 år.

– Vi har solgt bygningen med en fireårig lejekontrakt, så vi i ro og mag kan finde nye lokaler, der passer til os og vores kunders behov. Vi har været glade for de 81 år i Mageløs 2, men vi er nødt til at følge med udviklingen, hvorfor vi går efter en optimal beliggenhed med gode parkeringsforhold og moderne mødelokaler, så vi kan servicere vores kunder bedre, udtaler områdedirektør Mogens B. Sørensen, Nykredit.

Nybolig Erhverv Odense har forestået salget af ejendommen, der var udbudt til 55 mio. kr., og selvom der ikke er mange lokale købere til sådan en ejendom, skulle der kun gå ca. en måned før ejendommen blev solgt til netop en lokal investor.

– Der er meget stor efterspørgsel på investeringsejendomme i Odense, og Mageløs har jo en beliggenhed, hvor der kommer mange mennesker forbi hver eneste dag, hvilket giver mange udnyttelsesmuligheder, udtaler erhvervsmægler Morten Rasmussen, Nybolig Erhverv Odense.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder