NCC er flyttet ind i denne ejendom i Fredericia (Foto: Colliers)

NCC flytter ind i 4.801 kvm. kontorejendom i Fredericia

NCC Industry har lejet sig ind i 1.099 kvm. i en ejendom på Vesterballevej 4 i Fredericia. Ejendommen har et samlet areal på 4.801 kvm. og huser også Hjælpemidler & Kommunikation Lillebælt samt flere mindre lejere.

Lokalerne har tidligere huset Analyzens laboratorium. NCC vil også benytte lokalerne til laboratorium og samler en del af virksomhedens aktiviteter i lejemålet, så der kommer nye arbejdspladser til kommunen, i første omgang vil 10-15 mennesker få til huse bygningen.

– Vi har haft sagen til leje i et stykke tid og at vi nu har fået lukket den skyldes helt sikkert, at der efter en periode med en relativt høj tomgang på kontorlokaler i Fredericia igen er kommet gang i efterspørgslen, siger Kasper Alexandersen, erhvervsmægler Colliers International, der har stået for udlejningen.

Ejendommen Vesterballevej er beliggende nær motorvejen og det er en placering mange virksomheder går efter.

– Vi får mange forespørgsler på ejendomme med let adgang til motorvejen og derudover er lejemål i Fredericia midtby populære, siger Kasper Alexandersen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder