Adm. direktør Søren Stensdal (Foto: Stensdal Group)

Stensdal Group fordobler omsætningen

Ejendomsudvikleren Stensdal Group, der bl.a. ejer ejendomsselskabet Asgaard Group og er storaktionær i projektudvikleren Tetris, kunne i regnskabet for 2015/16 fremvise en omsætning på 228 mio. kr., hvilket er en fordobling fra resultatet for forrige år.

Noget af forklaringen kan ligge i, at selskabet blandt andet har øget sin ejerandel i flere datterselskaber.

– Koncernens portefølje af investeringsejendomme udviser i året blandede resultater, idet en forøgelse af tomgangen i 2 af koncernens erhvervsejendomme og den deraf følgende nedskrivning af værdien heraf, ikke har kunnet opvejes af værdistigninger på andre ejendomme, hvor udlejningsgraden er væsentlig forbedret. Det medfører et samlet negativt resultatbidrag fra koncernens investeringsejendomme, skriver ledelsen i regnskabet.

De negative resultater fra ejendomsporteføljen betyder samlet set, at koncernen får et resultat for året på 23,3 mio. kr. sammenlignet med 52,3 mio. kr. for året før. Ledelsen betegner resultatet som positivt og på niveau med forventningerne.

Egenkapitalen udgør godt 190 mio. kr. For det kommende år forventer ledelsen en omsætning i samme niveau og et resultat efter skat i niveauet 20-30 mio. kr., eksklusiv eventuelle værdireguleringer.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder