Rains nye domicil Aarhus Nord (Foto: Colliers International Danmark)

Rains flytter til nyt 4.700 kvm. domicil i Aarhus Nord

Endnu en virksomhed etablerer nu domicil i det hastigt voksende Skejby nord for Aarhus. Regntøjsproducenten Rains flytter sit nuværende hovedkontor fra Egå til Jens Olsens Vej i Skejby.

Bygningen består af 1.300 kvm. kontorer og 3.500 kvm. lagerhal og transitterminal. Ejendommen skal forinden indflytning igennem en omfattende renovering og modernisering, så den afspejler, at det er en modevirksomhed, der er i ejendommen.

– Vi har afsøgt mange muligheder i Aarhusområdet det seneste år, inden vi indgik denne aftale. Det var af høj prioritet at blive i Aarhus Nord, hvor det ellers er svært at finde ledige logistikejendomme i denne størrelse. Sammenholdt med specifikke krav til logistikfaciliteter har det været en stor udfordring at finde et passende lejemål. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi nu får mulighed for at slå os ned i Skejby, siger adm. direktør Daniel Brix Hesselager.

– Vi har et godt samarbejde med Colliers International, der tidligere har fundet lokaler til vores nyeste butik i Aarhus og i denne omgang har de så hjulpet os med vores nye domicil og lager, siger Daniel Brix Hesselager.

Svær at finde gode logistikejendomme
Colliers International i Aarhus er enig med Rains i, at det er en udfordring at finde gode logistikejendomme i Aarhus og særligt Aarhus Nord.

– Tomgangen på logistikejendomme har været faldende de senere år, fordi aktivitetsniveauet i industrien er steget, blandt andet som følge af øget nethandel. Det spiller også ind, at der ikke er igangsat så mange nybyggerier inden for segmentet, så der er rift om lokalerne, siger erhvervsejendomsmægler Hans Møller Hansen og uddyber:

– Særligt Aarhus nord er en populær beliggenhed for industri og logistiksegmentet, fordi der er gode tilkørselsforhold fra motorvejen og samtidig bliver man en del af et stærkt erhvervsmiljø, siger Hans Møller Hansen.

Colliers International har gennem de seneste par år løst mange større sager af lignende karakter i området. I 2016 var der flere store porteføljesalg af industri- og logistikejendomme i sale and lease back transaktioner og Colliers International har kendskab til flere investorer, som søger lignende sager, så erhvervsmæglervirksomheden forventer en fortsat stigning i sale and lease back transaktioner i 2017.

Tomgangen for lager- og produktionslokaler i Østjylland er på 4,0 procent oplyser Colliers International, den var helt oppe på 7,2 procent, da den var højest pr. 1. januar 2011.

Der er forventning om fremgang i sektoren. Danmarks Statistiks sammensatte konjunkturindikator for industri er på det højeste niveau siden maj 2014. Industriproduktionen har været stigende siden lavpunktet i slutningen af 2009, og er steget med hhv. 5,7 procent og 6,6 procent i oktober og november 2016.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder