(Foto: Duras)

Vejle-selskab vil sælge ejendomme for 700 mio. kr. uden mægler-hjælp

Ejendomsselskabet Duras har sat en ejendomsportefølje på ca. 100.000 kvm. til salg for knap 700 mio. kr. Det drejer sig om seks boligudlejningsejendomme i Vejle, Langeskov, Årslev, Fåborg og Kalundborg og otte erhvervsejendomme i Billund, Kolding, Vejle, Vojens og Skjern. De i alt 14 ejendomme er alle fuldt udlejede og leverer et kontantafkast på knap syv pct.

– Vi står i dag med et aktivt ejendomsinvesteringsmarked i en verdensøkonomi, der i de seneste år har fået gang i hjulene igen. Renten er i øjeblikket meget lav og gør det attraktivt at investere i fast ejendomme. Ikke mindst i solide investeringer som vores ejendomsportefølje, forklarer Mogens Zinck, direktør i Duras.

Vender mæglerne ryggen
Ejendommene er opkøbt i kølvandet på finanskrisen, og i løbet af de mellemliggende år er de blevet renoveret, ledige lejemål udvekslet med underskrevne lejekontrakter, og hele porteføljen drives i dag professionelt.

Mogens Zinck peger på, at den normale procedure for et ejendomssalg i den kaliber er at indgå aftale med en eller flere ejendomsmæglere.

– Vi samarbejder meget gerne med ejendomsmæglere, som har en eller flere interesserede købere til vores portefølje. I den aktuelle sag har vi valgt ikke på forhånd at give opgaven til en bestemt mægler, fordi vi i stedet vil give alle mæglere en mulighed for at komme med egnede købere. Den, der kommer med køberen, får honoraret, siger Mogens Zinck og fortsætter:

– Man kan godt kalde den for ”the american way”. Vi stiller os frem i spotlightet med hele butikken, fordi vi vil forsøge at ruske lidt op i branchen og måske bringe nogle nye spillere på banen, forklarer han og understreger, at selskabet stadig vil være en aktiv spiller på markedet:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder