MOE er med på byggeriet af Norges største universitetsbyggeri, Livsvitenskapsbygget. (Illustration: MOE)

MOE åbner endnu et kontor i Norge

MOE har de senere år styrket sin position i Norge.

Medarbejderantallet er øget igennem organisk vækst, og virksomheden er med på flere markante projekter såsom Norges Idrettshøgskole og Norges største universitetsbyggeri, Livsvitenskapsbygget.

MOE er nu klar til at fortsætte vækstsporet med åbningen af endnu et kontor, der kommer til at ligge i Folloregionen. Regionen ligger centralt mellem Oslo og Sverige, og på sigt vil den nye toglinje Follobanen knytte regionen endnu tættere til den norske hovedstad.

 – Vi har gode relationer til flere samarbejdspartnere i regionen og vi har gennem længere tid været involveret i lokale projekter inden for byggeri, infrastruktur og erhverv. Vi ser meget frem til at komme endnu tættere på både nuværende og kommende kunder, udtalerdirektør for MOE i Norge Sune Wendelboe og oplyser, at lederen af regionskontoret bliver Torje Øvergaard. Torje er bosat i regionen og har arbejdet som daglig leder af det tidligere datterselskab Polyplan og senest som afdelingsleder i MOE | Asker & Bærum.

En del af koncernstrategien
Hos MOE ser man flere perspektivrige områder i Norge. Landets regering vil investere massivt i udbygningen af den nationale infrastruktur, og Dansk Erhverv regner med, at der på landsplan skal bygges op mod 38.000 boliger årligt de kommende år.

– Det er meget positivt og en milepæl for os, at vi i Norge er nået til et sted, hvor vi har krafterne og kompetencerne til at åbne et nyt kontor. Vi høster nu frugten af det store arbejde med at opbygge MOE i Norge, som har stået på siden 2009. Det, at vi nu spreder os over flere regioner, gør os mere konkurerencedygtige, og øger vores muligheder for at tiltrække endnu flere kompetente medarbejdere, der vil være med til at drive udviklingen, siger adm. direktør i MOE, Christian Listov-Saabye.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder