Vil væk fra Børsen: Aasgaard Group tvangsindløser små aktionærer

Der er meget få ejendomsselskaber på Børsen i Danmark, og hovedparten er små selskaber uden ret meget handel i aktien. Nu vil et af de få, der er noteret, afnoteres. Det drejer sig om Asgaard Group med Søren Steensdal i spidsen, der må melde et  underskud før skat på 6,1 millioner kr. ud for 2015/2016, hvilket betegnes som utilfredsstillende af ledelsen. Samtidig træder Stig Wadmann ud af ledelsen.

Det dårlige resultat skyldes, at ledigheden i Asgaard Groups ejendomme er den højeste i mange år, mens koncernen også har haft en negativ kursregulering i beholdningen af værdipapirer.

Korrigeret for det forskellige værdi- og kursreguleringer, der har belastet resultatet før skat med 9,8 mio. kr., lander resultatet inden for det forventede interval på 0-5 mio. kr.

Samtidig med regnskabmeddelelsen har koncernen oplyst, at man har modtaget besked omkring tvangsindløsning af mindretalsaktionærer fra Stensdal Group, der ejer 93,22 pct. af aktierne.

–  Med baggrund i denne information vil Asgaard Group indstille til generalforsamlingen, at Asgaard Group afnoteres fra Nasdaq OMX Copenhagen, står der i en meddelelse.

Derudover ændrer koncernen i ledelsen. Søren Stensdal indtræder som adm. direktør og afløser dermed Stig Wadmann.

Med baggrund i direktionsændringen har bestyrelsen besluttet at Søren Stensdal fratræder som formand for bestyrelsen og fortsætter som bestyrelsesmedlem.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder