(Visualisering: Mangor & Nagel)

Enemærke & Petersen skal opføre 244 boliger til 300 mio. kr. i Herlev

Enemærke & Petersen skal opføre boligbyggeriet Den Grønne Fatning i Herlev. Det 26.000 kvm. store byggeri har en værdi af 300 mio. kr. og det er ELF Development, som udvikler.

– Frem mod 2020 skal vi styrke vores aktiviteter indenfor nybyggeri af boliger for private og offentlige ejendomsbesiddere. Ved udgangen af 2016 har vi nået de første milepæle: I forrige uge holdt vi rejsegilde på vores boliger på Carlsberg og i denne uge har vi så underskrevet kontrakten for Den Grønne Fatning og der arbejdes på at lukke endnu en stor boligopgave i det nye år, siger Henrik Mielke, der er administrerende direktør i Enemærke & Petersen.
Enemærke & Petersen har en stærk position på markedet for renovering af almene boliger og denne ekspertise, fortæller Henrik Mielke, er en ideel baggrund for nybyggeri.
– Vores renoveringsprojekter giver et godt afsæt for at gå ind i nybyggeri. Den store erfaring vi her har opbygget med beboerkommunikation, bruger vi i kontakten med de kommende ejere og lejere i nybyggeri, så vi sikrer, at de flytter ind i optimale rammer.
Henrik Mielke peger samtidigt på, at virksomhedens medarbejdere også gør en forskel:
– Vi har en omfattende egenproduktion, hvilket betyder, at vi har et stort antal egne håndværkere, som står klar fra dag ét til at bygge – en fordel i et marked, hvor ressourceknaphed er på dagsordenen, siger han.
Boligområdet Den Grønne Fatning i Herlev er tegnet af Mangor & Nagel med Norconsult som ingeniør. Byggeriet består af 37 ejerboliger og 162 familieboliger og 45 ungdomsboliger, som lejes ud.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder