TK Development sælger et 4.900 kvm. lejlighedsprojekt i Aalborg

Byrådet godkendte i foråret 2016 TK Developments lokalplan på byggeriet af samlet 34.000 kvm., som koncernen udvikler på Østre Havn i Aalborg i samarbejde med Frederikshavn Maritime Erhvervspark (Lauritzen-Gruppen).

På baggrund af lokalplanen igangsættes nu et lejlighedsprojekt omfattende 57 lejligheder med henblik på udlejning. Byggeriet bliver et højhus i 10 plan, og projektet omfatter i alt 4.900 kvm., hvortil kommer kælder på 500 kvm. og 57 p-pladser.

Det projekt har TK Development nu solgt til en privat investor, oplyser selskabet i en meddelelse.

Køber er en privat investor der selv forestår udlejningsopgaven. Salget sker på basis af forward funding hvorved investor betaler projektet i rater i takt med projektets værdiforøgelse i byggeperioden.

Byggetilladelse til projektet er ansøgt, og der er indgået aftale med entreprenørfirmaet HP Byg om opførelse af lejlighederne i totalentreprise. Opstarten af byggeriet forventes at finde sted primo 2017 med forventet færdiggørelse og aflevering til køber den 1. april 2018.

Projektets igangsætning og salg påvirker ikke resultatudmeldingen for regnskabsåret 2016/17, men påvirker koncernens indtjening for regnskabsåret 2018/19.

Det er Colliers International Danmark, der har været rådgiver for TK Development i handlen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder