(Foto: Arkiv)

Maxi Zoo overtager 850 kvm. lejemål fra ComputerCity i Odense

Maxi Zoo, der er en detailhandelskæde til kæledyr, har overtaget et lejemål på 850 kvm., der tidligere husede ComputerCity.

Nybolig Erhverv Odense, der har stået for udlejningen af butikslokalet, mener, at det er den helt rigtige placering og den rette størrelse butik til en kæde som Maxi Zoo.

– Efter opsigelsen fra ComputerCity oplevede vi, at der var stor efterspørgsel efter lejemålet på Ørbækvej 111 grundet den gode placering og størrelsen på lokalet. Vi indgik hurtigt i en forhandling med Maxi Zoo. Der var flere andre lejere på banen, men Maxi Zoo handlede hurtigt og professionelt, udtaler Morten Rasmussen, erhvervsmægler/ partner i Nybolig Erhverv Odense.

Med den nye placering kommer Maxi Zoo til at ligge i et yderst attraktivt område i Odense tæt på blandt andet Bilka, JYSK, Skousen, ØnskeBørn, Sport24 mfl.

Butikken på Ørbækvej bliver Maxi Zoos butik nr. 42 i Danmark, og Maxi Zoo overtager lejemålet, når ComputerCity lukker – marts 2017.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder