Capman købte i 2016 denne ejendom på Strandvejen i Hellerup (Foto: Colliers International.

CapMan køber ejendom på Strandvejen i Hellerup af Bricks

Den finske investeringsfond CapMan har foretaget endnu et opkøb i Danmark. Det drejer sig om en ejendom beliggende på hjørnet af Strandvejen og Ahlmanns Allé i Hellerup. Sælger af ejendommen er Bricks.

CapMan har investeret i danske ejendomme siden 2013 og åbnede i 2015 dansk kontor. CapMan koncentrerer sig om større byer og samarbejder med Keystone Investment Management, der har specialiseret sig i at være lokal asset manager for flere udenlandske investorer.

Bricks har primært projekter og ejendomme i Aarhus og København og er blandt andet udvikler på et stærkt omtalt byggeri, der har skabt opmærksomhed med Københavns højste kvm. priser, ved Svanemøllen ikke langt fra Hellerup.

-Ejendommen har ikke været offentligt til salg, Colliers International fandt køberen gennem netværksiger Martin Busk, direktør og medejer af Bricks.

Ejendommen har et samlet etageareal på ca. 7.370 kvm. Den indeholder 33 herskabslejligheder og 11 erhvervslejemål.

-Lige nu oplever vi stor efterspørgsel fra både danske og udenlandske investorer, men når vi taler ejendomme i denne prisklasse er det primært de udenlandske investorer eller de danske institutionelle investorer, der kan være med, siger Søren Lindbjerg, der har været mægler på sagen sammen med René Neesgaard, direktør og partner, Colliers Internationals afdeling i Vejle. De to mæglere har tidligere haft kontakt til både Bricks og Keystone Investment Management.

Ejendommene som CapMan solgte for nylig var primært mindre lejligheder, der trænger til renovering, mens der altså nu er tale om et opkøb af herskabslejligheder.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder