(Foto: PR Cadwalk)

Brøchner åbner hotel med 156 værelser og konferencefaciliteter i Carlsberg Byen

 

I 2019 slår Brøchner Hotels dørene op for Carlsberg Byens første hotel, der får adresse i to af bydelens eksisterende industribygninger; Maltmagasinet og den fredede Lagerkælder 3.

Det nye hotel får navnet Hotel Ottilia opkaldt efter brygger Carl Jacobsens kone og bliver kædens hidtil største boutiquehotel.

Det bliver et 4+-stjernet hotel med 2 barer, en restaurant med tagterrasse, der byder på en spektakulær udsigt udover København og faciliteter til 200 møde- og konferencegæster.

– Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt. Derfor er det vores plan at trække bygningernes historie ind i udformningen af hotellet, så kornsiloer, maltlagre og maskiner indgår i indretningen og bliver en del af fortællingen om hotellet, siger Karim Nielsen, administrerende Direktør for Brøchner Hotels.

I Carlsberg Byen, der varetager byudviklingen på Carlsbergs gamle industriområde, ser man også frem til at samarbejde med Brøchner Hotels om Hotel Ottilia.

– Vi er utroligt glade for, at Brøchner Hotels ser de samme perspektiver i de fredede bygninger som vi selv. Der er tale om nogle af Københavns flotteste bygninger med en meget central og attraktiv beliggenhed, der vil matche Brøchner Hotels profil godt. Hotellet vil, sammen med de mange andre nye spændende restauranter, caféer og kulturaktiviteter, tiltrække en masse besøgende til glæde for hele kvarteret. Vi ser nu frem til at indgå forhandlinger med den rette investor om overtagelse af bygningerne, så dette unikke projekt kan realiseres, siger administrerende direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus.

Læs også: Brøchner Hotels køber Avenue Hotel




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder