Ole Kristian Bottheim (Foto: Arkiv)

Calum henter projektudviklere fra DTU og NPV

Aalborgensiske Calum ruster op i København, for i endnu højere grad at blande sig i kampen om byggeprojekterne i hovedstaden.

Selskabet har ansat Ole Kristian Bottheim, som byggedirektør i afdelingen Øst. Han har mange års erfaring med opførelse af byggerier gennem ansættelser i Skanska Sverige, Norge og Danmark og lang erfaring fra Sjælsø og senest 8 år i DTU, hvor han stod i spidsen for ejendomsafdelingen og en række af de store udbygnings- og udvidelsesprojekter, som DTU i øjeblikket er i gang med at gennemføre.

En anden kendt udviklingsprofil skifter nu også i form af Johnny Sørensen som bliver udviklingsdirektør for Øst-Danmark.

Johnny Sørensen har også lang erfaring fra udviklingsbranchen, hvor han kommer fra et job som udviklingsdirektør i NPV, som han overraskende skiftede til i 2014 efter 11 år i Arkitektgruppen. Johnny Sørensen har også tidligere været i IBI foruden 15 år som kontorchef i Nykredit.

– Vi mander op i  vores Øst afdeling, fordi vi mener det alvorligt, når vi vil være blandt de store developere i hovedstaden. Vi har i Calum store forventninger til vores udvikling i hovedstadsområdet med Ole Kristian og Johnny som nøglemedarbejdere i vores fortsatte ambitioner om at være markante aktører i udviklingsbranchen, siger adm. direktør Jacob Axel Nielsen, Calum.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder