Årstiderne Arkitekters overskud vokser med 46 pct. i endnu et rekordregnskab

– Vi er specielt glade for, at vi har realiseret vækst i både top og bundlinje i begge vores forretningsområder. I arkitektvirksomheden har vi specielt i hovedstadsområdet øget vores markedsandel betydeligt, og rent fagligt er det glædeligt, at vi har vundet flere større konkurrencer indenfor nogle af vores fokusområder – boliger, erhvervsbyggerier, og sportsanlæg, ligesom vi har udbygget samarbejdet med flere internationale detailhandelskæder i vores afdeling Retail Architects, siger administrerende direktør og partner Torben Klausen.

Arkitektfirmaet har eksempelvis været med i ombygningen af den historiske Postgård i Købmagergade i København og det nye stadion Jysk Park i Silkeborg.

Forsigtige forventninger
Forventningerne til fremtiden er forsigtigt optimistiske.

– I arkitektvirksomheden ser ordrebeholdningen også fin ud, men vi ved, at tingene hurtigt kan vende, så vi følger markedstendenserne tæt. Vi er selvfølgelig glade for det resultat, vi har opnået, men vi opererer i en ekstremt konjunkturfølsom branche, og vi skal hele tiden være klar til at tilpasse vores kapacitet, hvis det bliver nødvendigt, siger Torben Klausen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder